Nieuws

De Omlijsting Zuid-West: wonen in het hart van de bron

Ruimte om je huis op de kaart te zetten

Tien vrije kavels aan het water, op een centrale plek in de wijk waar natuurlijke landschapselementen zijn behouden. De Omlijsting Zuid-West vormt, met een eigen uitstraling en identiteit, de bijzondere rand van het plangebied De Bron. Er is volop ruimte om te kiezen.
Keuzevrijheid in De Bron
Keuzevrijheid is wat De Omlijsting Zuid-West typeert. Woningen kunnen naar wens worden gebouwd in geel, wit, of in licht rode tinten. Alle kavels hebben een achtertuin aan het water en afhankelijk van de situering van de woning op de kavel, is er ook een voortuin mogelijk. Een waterloop van ongeveer tien meter breed zorgt voor de buitenste begrenzing van het woongebied. Dankzij deze opzet kunnen bewoners stedelijk wonen met de bijbehorende voordelen van de groene, rustige omgeving. De kavels variëren in grootte tussen de 353 en 434 m².
De Omlijsting: voorzieningen om de hoek
Het nabij gelegen BRONpark is een mooie plek om tot rust te komen, maar kinderen kunnen er ook leuk spelen! De grote waterpartij geeft een heerlijk gevoel van ruimte en het is mogelijk om in het park lekker te lunchen of koffie te drinken op het terras van Bij Daphne in de Kas, terwijl de kinderen er veilig aan het spelen zijn. Diverse sportfaciliteiten, het winkelcentrum, de bibliotheek in het ICOON en diverse kinderopvangplekken liggen voor toekomstige bewoners van De Omlijsting Zuid-West letterlijk om de hoek.
Architectuur
Het algemene karakteristieke beeld van De Bron is modern-klassiek: woningen hebben een (samengesteld) zadeldak, de dakbedekking bestaat uit een antracietkleurige, keramische pan en ieder huis heeft een plint van hardsteen, verbijzonderd metselwerk of van wit gevelstuc. Gevels moeten op een klassieke manier worden voorzien van minimaal twee verbijzonderingen zoals ‘oortjes’, hanenkammen, een kuif, patroon of reliëf in metselwerk, openstaande luiken of een ornament.
Meer weten over De Omlijsting Zuid-West?
Benieuwd naar de woonmogelijkheden, de beeldkwaliteit en diverse voorwaarden die horen bij De Omlijsting Zuid-West? Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent dit project? Download hier de brochure, like Vrije Kavels Vathorst op Facebook, volg ons op Pinterest of schrijf je in voor de Vrije Kavels-nieuwsbrief.