Nieuws

De vier woningtypen van Nautisch Eiland

Toekomstige bewoners krijgen ruimte om te kiezen

Deze maand start de verkoop van Nautisch Eiland in De Bron. Voor dit bijzondere woningbouwproject zijn vier verschillende woningtypen ontwikkeld. Stedenbouwkundige en architectonische inspiratie werden door de architecten en ontwerpers opgedaan in onder andere Volendam, Marken en de Zaanstreek. Deze inspiratie heeft zich vertaald in een rijke detaillering per woningtype. Heeft u interesse in een woning op Nautisch Eiland en wilt u weten uit welke woningtypen te  kiezen valt?

Nautisch Eiland | woonstijl Navis

Woonstijl Navis wordt gekenmerkt door een hoge gootlijn, die zorgt voor extra ruimte op de eerste verdieping waar drie ruime slaapkamers en een grote badkamer met onder andere een inloopdouche en een dubbele wastafel zijn gerealiseerd. Het dorpse karakter wordt kracht bij gezet door verschillende houten elementen en het bijbehorende ‘boothuisje’. Voor geïnteresseerden zijn twee verschillende optiemogelijkheden uitgewerkt: de Navis Alfa met doorgetrokken kap met erker ter plaatse van de woonkamer en de Navis Brava met een doorgetrokken kap met erker ter plaatse van de keuken.
Nautisch Eiland - Woonstijl Navis

Nautisch Eiland | woonstijl Nauta

In tegenstelling tot woonstijl Navis wordt woonstijl Nauta gekenmerkt door een lage gootlijn. Dit resulteert echter niet in een beperking van woonruimte. Vanuit de hal stapt u als bewoner de open leefruimte in met een ruime woonkamer en vrij in te richten leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn  drie slaapkamers te vinden en een badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De badkamer voorzien van een bad of een aparte toiletruimte realiseren behoort ook tot de mogelijkheden op maat.
Nautisch Eiland - Woonstijl Nauta

Nautisch Eiland | woonstijl Acta

Acta is de twee-onder-een-kap woning op Nautisch Eiland. Ook voor deze woonstijl wordt gebruik gemaakt van houten elementen voor een karakteristiek dorps uiterlijk. Aan de voorzijde van de woning, die direct in verbinding staat met de keuken aan de achterzijde, vindt u een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de voortuin. De grote raampartijen bieden een mooi uitzicht over de tuin en het water. Bent u geïnteresseerd in woonstijl Acta, dan heeft u de keuze uit diverse optiemogelijkheden om de woning volledig aan te laten sluiten op uw wensen.
Nautisch Eiland - Woonstijl Acta

Nautisch Eiland | woonstijl Aqua

Net als woonstijl Navis wordt woonstijl Aqua gekenmerkt door een hoge gootlijn en extra ruimte op de eerste verdieping waar drie slaapkamers en een grote badkamer worden gerealiseerd. Daarnaast kunnen er op de bijzonder ruime zolder nog extra kamers worden gemaakt. Woonstijl Aqua kan worden uitgevoerd in zwarte, rode of gele gevelstenen en biedt net als de andere woningtypen de keuze uit verschillende optiemogelijkheden.
Nautisch Eiland - Woonstijl Aqua

Interesse in een woning op Nautisch Eiland?

Wilt u in aanmerking komen voor een kavel met bijbehorende woning op Nautisch Eiland dan kunt u het belangstellingsformulier invullen, inscannen en per mail sturen naar vrijekavels@vathorst.com. Daarmee krijgt u voorrang bij de toewijzing van een kavel. Een van de betrokken makelaars neemt dan contact met u op, om uw woonwensen te inventariseren en om zorgvuldig te bekijken wat uw mogelijkheden zijn binnen dit project.
Let op: de makelaars nemen contact op om een afspraak te maken, maar gezien het grote aantal belangstellenden kan dat even op zich laten wachten. Uiteindelijk wordt iedereen gebeld die heeft aangegeven daar prijs op te stellen.