Nieuws

Een grote kavel in Vathorst?

grote kavel vathorstGrote kavels zijn voor particulieren niet eenvoudig te vinden in het midden van Nederland. Uiteraard hangt er een wat hoger prijskaartje aan kavels van meer dan 1.000 m², maar deze hoeveelheid grond is voor sommige kavelkopers een waar walhalla, waarop ze hun woonwensen graag realiseren.
Want een grote kavel biedt niet alleen veel ruimte voor een comfortabel huis, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een zwembad, een vijvertje of een moestuin aan te leggen. Een grote kavel biedt tevens ruimte voor een bijgebouw, waarin bijvoorbeeld opslag, een kantoor, studio, atelier, woonruimte voor familie of au-pair gerealiseerd kan worden. Misschien is werken aan huis iets voor u? Daarvoor zijn deze grote kavels natuurlijk super geschikt. En niet te vergeten is er natuurlijk plek voor de good old garage of oprit en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Riante kavels in Houteveen

In De Velden, in het project Houteveen zijn nog twee van zulke grote kavels te koop; één van 1.073 en één van 1.240 m². Deze kavels maken deel uit van een voormalig tuindersgebied aan de rand van het dorp Hooglanderveen en dat maakt dat er ook veel ruimte is gebleven in de verkaveling. De architectuur in dit project is ook geïnspireerd op de sfeer van de tuinderswereld; met ‘boerderijen en schuren’, lommerrijke, smalle straatjes en veel groen.
Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.