Nieuws

Woonwensen: wat een vrije kavel je kan bieden

Woonwensen. De zomer is hét seizoen om weg te dromen en leuke plannen te maken. Heerlijk op vakantie aan het zwembad of thuis in de tuin. Over je huis bijvoorbeeld. Welke woonwensen heb jij?
Misschien zit je wel in een vakantiehuis dat je inspireert. Zo’n gezellige woonkeuken of een eigen steiger; die zou je zelf ook wel willen. Of zit je in de tuin en wens je dat je een jacuzzi had of uitkeek op een vijver. Vaak blijft het bij dromen, maar het hoeft niet zo onbereikbaar te zijn als je misschien denkt.

Woonwensen in Vathorst

In Amersfoort Vathorst zijn verschillende vrije kavels die je kunt bebouwen zoals jíj wilt. Ze liggen verspreid door de wijk met elk hun eigen karakter. Zo zijn er kavels omringd door water of in het groen, kavels op wat meer stedelijke locaties en op plekken aan watertjes middenin de verschillende woonwijken.
Deze kavels worden uitgegeven door Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) dat graag individuele woonwensen wil helpen waarmaken. Al aan het dagdromen? Kijk op de kaart waar de verschillende locaties zich bevinden en bekijk ook de brochures van de verschillende kavels voor nog meer goede ideeën.