i-Centrum Vathorst

i-Centrum Vathorst

Het i-Centrum Vathorst is al jarenlang het gezichtsbepalende centrum voor informatie over de wijk. U kunt er terecht voor alle informatie over in verkoop zijnde vrije kavels en projecten van de ontwikkelaars in Vathorst.

De maquette is de grote blikvanger en laat goed zien waar de deelplannen ten opzichte van elkaar liggen, hoe de directe woonomgeving eruit ziet (of globaal uit gaat zien), hoe projecten liggen ten opzichte van het OV en het winkelcentrum, hoe de fietspaden lopen en waar de parken en speelplekken in de wijk te vinden zijn. Als u er interesse in heeft krijgt u er ook deskundige uitleg bij.

Het gezellige i-Centrum is tevens het startpunt voor excursies en rondleidingen door Vathorst. Door het jaar heen kunt u zich als particulier inschrijven voor rondleidingen door de wijk, onder begeleiding van een deskundige gids. U kunt de ruimte ook huren voor vergaderingen, presentaties of andere bijeenkomsten die met wonen te maken hebben.

Exemplaren van brochures, van Beleef Vathorst (het magazine over wonen in Vathorst) en ander informatiemateriaal, zijn er af te halen. De openingstijden zijn:

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrij van 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur
Zondag van 12.00 tot 16.00 uur.
U bent van harte welkom!

Foto: Cees de Vries