Nieuws

Start verkoop kavel 10 Bergenparkbuurt

Vanaf heden -donderdag 21 maart- vanaf 19.00 uur kunt u uw interesse kenbaar maken in kavel 10 in Bergenparkbuurt. Deze ruime kavel komt opnieuw beschikbaar, omdat de eerder gelote kandidaten uiteindelijk geen gebruik maakten van hun optie. Het kavelpaspoort van kavel 10 (528m²), gelegen aan de Calveenseweg en grenzend aan het Westelijk park, biedt ruimte voor een royale torenwoning. Door de ligging aan het toekomstige park is er straks vanuit de woning een mooi uitzicht op het groene park. De achtertuin ligt gunstig op de zon.

Inschrijfperiode
Vanaf  21 maart 19.00 uur kunt u het ingevulde interesseformulier mailen naar vrijekavels@vathorst.com. De inschrijfperiode eindigt op dinsdag 2 april om 08.00 uur. De toewijzing van de kavel vindt plaats door middel van een loting door de notaris. Reageren kan uitsluitend per e-mail met een ingevuld en ondertekend interesseformulier. U kunt 1x uw formulier insturen, maximaal 1 formulier per woonadres. De tenaamstelling zoals deze op het interesseformulier is opgenomen wordt gehanteerd voor de koopovereenkomst.

Op de website vindt u alle bij behorende documentatie zoals de verkoopbrochure, de verkoopprocedure, het kavelpaspoort, de praktische handleiding en het interesseformulier. Lees alle documentatie rustig een aandachtig door!  U heeft tot 2 april 8.00 uur om uw formulier in te sturen.