Uitverkochte locaties

Op deze pagina staan locaties die de laatste jaren in verkoop waren en nu helemaal verkocht zijn. Deze locaties zijn gereed of er wordt momenteel gebouwd.

Houteveen

De Velden
6 vrije kavels

Het project Houteveen (een deelproject van vrije kavels in Hooglanderveen) biedt een ontspannen, lommerrijk woonmilieu met smalle straatjes, vrijstaande woningen, veel groen en een natuurlijke speelplaats.

De Diamant

De Velden
32 vrije kavels

Het plan De Diamant in Vathorst bestaat uit 32 vrije kavels waarop 11 type vrijstaande woningen gebouwd kunnen worden. Centraal in de wijk De Velden 3, wordt dit unieke bouwplan gerealiseerd. De kavels worden omsloten door groen en water, waardoor er straks echt sprake is van een eigen buurtje!

Nautisch Eiland

De Bron
22 vrije kavels

Nautisch Eiland is een kleinschalig nieuwbouwplan, in De Bron in Vathorst Amersfoort. Alle 22 kavels op Nautisch Eiland grenzen aan het water. Heerlijk genieten van het uitzicht vanuit de tuin of lekker even met de roeiboot het water op; het kan allemaal. Plezier voor jong en oud!

De Omlijsting Zuid-West

De Bron
10 vrije kavels

De tien vrije kavels van project De Omlijsting Zuid-West liggen in het hart van deelgebied De Bron. De vierkante verkaveling van dit deelproject is gebaseerd op de oorspronkelijke patronen in het polderlandschap.

Kavels aan de Laak

De Laak
9 vrije kavels

Deze vrije kavels aan de Laak liggen aan de noordkant van deelgebied Laak 2. De beeldkwaliteit is modern, de woningen zijn georiënteerd op het water en bieden uitzicht over de Laakpolder.

hofermerveen-sfeer11

Hof Ermerveen

De Velden
6 vrije kavels

Hof Ermerveen ligt op de grens van De Velden en De Bron. Deze ruime kavels, met daarop woningen ontworpen door Brummelhuis, vormen bij elkaar een fraai geheel in een hofje.

Wonen op een eiland

De Bron
6 vrije kavels

De Bron staat bekend om de historische houtwallen en het vele water. De zes eilanden liggen in de centrale waterplas en hebben ieder een eigen dammetje als toegangsweg. Op elk eiland wordt een strak vormgegeven villa gebouwd met uitzicht op het BRONpark.

De Omlijsting

De Bron
8 vrije kavels

Deze 8 kavels zijn gerealiseerd door particulieren die een twee- onder-een-kap woning of vrijstaande woning bouwden. De laatste woningen zijn in aanbouw. De meeste zijn al bewoond.

Tussen de Houtwallen

De Velden
38 vrije kavels

De kavels liggen tussen twee bestaande houtwallen in de achtertuin van Hooglanderveen. Het landschap kenmerkt zich hier door de afwisseling van velden, struikgewas, heggen, hoogteverschillen en de aanwezigheid van de Malewetering. In het project zijn heel verschillende woningen gerealiseerd en de laatste kavels worden momenteel bebouwd.

VRIJ in een RIJ

De Laak 2
17 vrije kavels

VRIJ in een RIJ kavels in grachtenstad De Laak boden een unieke kans om een ruim, zelf ontworpen herenhuis in een rij te realiseren. Uiteindelijk worden er 17 woningen gerealiseerd met verschillende gevelbreedten aan de Baak van Brouwershaven.

De Witte Wilgen

De Bron
8 vrije kavels

De Witte Wilgen ligt in het Fonteyn Park, in het Zuidwesten van De Bron. Dit plan heeft een parkstedelijk karakter en kenmerkt zich door de witte gevels.

De Groene Hagen

De Bron
6 vrije kavels

De Groene Hagen ligt in het Fonteynpark in het Zuidwesten van De Bron. Dit nieuwe plan heeft een parkstedelijk karakter en is stedenbouwkundig opgezet in verschillende vierkanten die met elkaar in verbinding staan.