Nieuws

Doe mee met het online onderzoek

Wonen in Vathorst, hoe bevalt het u? Heeft u een mening over Vathorst? Vertel het ons en doe mee met het onderzoek over wonen in Vathorst!Hoe bevalt het wonen in Vathorst? Heeft u een gezellige buurt, een mooie woning? Woont u prettig of… heeft u nog wensen? Wat maakt Vathorst tot een leuke plek om te wonen? Ontwikkelingsbedrijf Vathorst wil graag van u weten hoe u Vathorst ervaart, waar u tevreden over bent en wat u liever toch anders zou zien. Daarom hebben wij aan het onafhankelijke onderzoeksbureau MarketResponse gevraagd een onderzoek te doen onder iedereen die een mening heeft over Vathorst. Dus ook als u er (nog) niet woont of zou willen gaan wonen. Met de informatie uit het onderzoek kunnen wij nog beter inspelen op uw wensen.
Als u meedoet aan het onderzoek, maakt u tevens kans op mooie prijzen. Onder de deelnemers verloten we een ballonvaart, een dinerbon en 3 boeken ‘Vathorst; nieuw leven op oude grond’.
Dus in totaal maakt u 5x kans op een prijs!
Het invullen van het onderzoek duurt nog geen 5 minuten en kan eenvoudig online. Ga naar: http://bit.ly/1ExKD4B en laat ons weten wat u van Vathorst vindt. Het onderzoek loopt van vrijdag 20 februari tot en met vrijdag 6 maart 2015. Voor vragen over het onderzoek kunt u MarketResponse bellen op 033-3303333 of OBV op 033-4511010.