Nieuws

Een kavel op maat, ook in het nieuwe jaar!

Schermafbeelding 2013-12-11 om 18.14.32In 2013 zijn er ruim 20 vrije kavels verkocht in alle delen van onze mooie wijk. Daar is Vathorst in al z’n geledingen natuurlijk blij mee! Het betekent 20 individuele woonwensen die in vervulling zijn gegaan en dat er 20 keer een ontwikkeling in gang is gezet op de betreffende plek.
Duidelijk is dat de meeste mensen die op zoek zijn naar een vrije kavel, er echt maatwerk van verwachten. Er komen veel vragen op ons af: “Mag de kavel wat groter, wat kleiner, mag de woning gedraaid op de kavel worden neergezet, kunnen we de garage een metertje korter maken en kan het botenhuis vervangen worden door een garage? Kan ik op een hoekkavel beginnen met bouwen en kunnen mijn buren en ik samen de gevelstenen uitzoeken als we een tweekapper gaan bouwen?”

Nieuwbouw in het nieuwe jaar

Schermafbeelding 2013-12-11 om 18.15.09Het kavelteam van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst vindt het ongelooflijk leuk en inspirerend om met creatieve oplossingen te komen en op al deze vragen antwoord te geven, zoveel mogelijk naar tevredenheid van de kopers natuurlijk. Ook in 2014 hopen we weer veel energie te krijgen van onze kavelkopers! Het is goed om te weten dat u dit team alle vragen kunt stellen die u maar kunt bedenken, die over het kopen van een vrije kavel in Vathorst gaan.
Ook in 2014 staan we graag voor u klaar, met raad, daad en informatie. We wensen u prettige feestdagen en een constructief 2014.