Nieuws

Start verkoop 14 vrije kavels in De Bron

start verkoop Groene Hagen en Witte WilgenOp 2 oktober start de verkoop van twee nieuwe locaties voor vrije kavels in de Bron, in het hart van Vathorst.
De Witte Wilgen (8 kavels) en De Groene Hagen (6 kavels) liggen in het Fonteynpark, in het Zuidwesten van De Bron. Deze nieuw te ontwikkelen buurt omvat 146 projectwoningen in allerlei typen en 14 vrije kavels.
De Witte Wilgen bestaat uit twee erven met ieder vier kavels, variërend in grootte tussen de 402 en 478 m2. De naam verwijst naar het groepje knotwilgen (Salix Alba) die de locatie kenmerkt, samen met de houtwallen (bestaand groen) en de bijzondere nog aan te planten hagen (nieuw groen).  Ook zijn de gevels van de te bouwen woningen voor minimaal 70% wit op deze plek! De kavelprijzen zijn vanaf € 207.250,- (v.o.n.).
De Groene Hagen ligt ook in het Fonteynpark, iets ten noordwesten van De Witte Wilgen. Op deze locatie komen zes kavels beschikbaar, variërend in grootte van 430 tot 497 m2. Op deze locatie is het verplicht om duurzaam te bouwen, dus om gebruik te maken van duurzame materialen en te investeren in energiebesparende investeringen. De kavelprijzen zijn vanaf € 222.500,- (v.o.n.). Van OBV ontvangt u een bijdrage van € 7.250,- (excl. BTW) voor de aanleg van Warmte-Koude Opslag (WKO). Er is geen gas aanwezig, dus WKO is een verplichting op deze plek.
Alles weten over deze kavels? Kom naar de start verkoop op 2 oktober van 18.30 uur tot 21.00 uur in het i-Centrum Vathorst. U kunt de brochures afhalen, uw vragen stellen aan deskundige medewerkers en eventueel die avond al een optie nemen op de kavel van uw voorkeur. Na deze avond is alle informatie ook online beschikbaar op deze website.