Nieuws

Start verkoop 2e fase kavels Waterdorp

Op dinsdag 16 mei start de verkoop van de 2e fase vrije kavels in Waterdorp in De Laak. Deze keer gaat het om 18 kavels, waarvan er 16 nu in verkoop gaan en twee in 2018 (nr. 25 en 36).
De kavels liggen in het noordelijke deel van Waterdorp, aan of nabij de Laak, de Binnenlaak of de Kleine Eem.

De kavelgrootte varieert tussen de 339 m² en de 1.344 m² . De kavels hebben bijna allemaal een hoge en lage tuin aan het water. In het plan zijn zeven kavels aangewezen als special, wat wil zeggen dat er speciale elementen in het ontwerp van de woning worden verwacht of dat de kavel unieke kenmerken heeft, zoals een ronding in de kavel, een lange oprijlaan, een boothuis of een eigen insteekhaven.

Alle informatie over de kavels is beschikbaar vanaf de start verkoop. Vanaf dat moment is het mogelijk uw interesse kenbaar te maken voor de kavel(s) van uw voorkeur. Eerder mailen of bellen heeft derhalve geen zin! U bent op 16 mei welkom in het i-Centrum van 19.30 tot 21.00 uur. Dan kunt u de verkoopbrochure ophalen en de formulieren die nodig zijn om uw interesse kenbaar te maken. De informatie is vanaf 17 mei ook online beschikbaar. U heeft twee weken de tijd om in te schrijven. Exacte data en prijzen worden 16 mei bekend gemaakt.