Nieuws

Start verkoop Nautisch Eiland op 22 maart

De start verkoop van Nautisch Eiland komt dichterbij! Op 22 maart a.s. gaan de tien vrijstaande woningen en 12 twee-onder-een-kap woningen in De Bron daadwerkelijk in de verkoop. Dit eiland maakt deel uit van het ‘Eilandenrijk’ dat uit vier eilanden bestaat: Jutterseiland, Begijneiland, Nautisch Eiland en de Zeeuwse Burcht.
Kavels
De kavels variëren in grootte tussen de 240 en 522 m2 en liggen allemaal aan het water! De woningen op Nautisch Eiland zijn ontworpen door MAS-architectuur in opdracht van Groothuis Wonen, de ontwikkelaar en bouwer van de woningen. OBV verkoopt de kavels en Groothuis Wonen verkoopt de woningen direct aan particuliere belangstellenden. De woningen zijn ontworpen naar een eigentijdse vertaling van de ‘nautische sfeer’ die ook te vinden is in bijvoorbeeld Volendam, Marken en de Zaanstreek.
Voorrang!
Wilt u in aanmerking komen voor een kavel met bijbehorende woning op Nautisch Eiland dan kunt het belangstellingsformulier invullen, inscannen en per mail sturen naar vrijekavels@vathorst.com. Daarmee krijgt u voorrang bij de toewijzing van een kavel. Een van de betrokken makelaars neemt dan contact met u op, om uw woonwensen te inventariseren en om zorgvuldig te bekijken wat uw mogelijkheden zijn binnen dit project.
Heeft u het formulier ingevuld en bent u op gesprek geweest bij de makelaar voor 22 maart, dan krijgt u voorrang bij de eventuele toewijzing van de kavels, waarvoor ruime belangstelling wordt verwacht! Op de verkoopavond zelf worden alle formulieren verzameld, met daarop ieders voorkeur. Daarna wordt bekeken hoeveel belangstelling er is voor de diverse kavelnummers en wordt indien nodig toegewezen. Daarover volgt uiterlijk op 1 april persoonlijk bericht.
Belangstellenden die dit formulier al hebben ingevuld hoeven dat niet nogmaals te doen. De pre-sale die op het belangstellingsformulier wordt genoemd bestaat uit het feit dat u voorrang krijgt bij de toewijzing van een kavel.
Kijk ook op www.nautischeiland.nl