Nieuws

Vrij zijn en toch prijszekerheid!

Keuzes: sommige mensen willen er het liefst zoveel mogelijk, anderen willen wel kiezen maar dan liever uit een voorselectie en weer anderen vinden het fijn dat er voor hen gekozen wordt. Inderdaad kun je zo soms zó veel keuzes en mogelijkheden hebben, dat een beetje zekerheid wel comfortabel is. dat geldt natuurlijk al helemaal voor de prijs van je woning. Voor deze groep zou het plan De Diamant wel eens ideaal kunnen zijn.
De Diamant biedt namelijk alle voordelen van een vrije kavel, maar dan in combinatie met elf voorgeselecteerde woningtypes die het maximale uit de kavel halen. Een vrijstaand huis met veel groen eromheen heeft bijvoorbeeld een ruim terras als verlengstuk van de woonkamer. En de ligging van de woningen op de kavel is zodanig dat de bezonning optimaal is. Veel dingen zijn ook al voor je gedaan. De wanden zijn bijvoorbeeld behangklaar en in de badkamer worden de, door de koper gekozen, tegels aangebracht. Op deze manier kun je al een vrijstaande woning bouwen voor een vanaf prijs van € 385.000,- v.o.n..
Keuze genoeg
In de basis zijn de woningen soms gelijk, maar allemaal net een beetje anders. Voor de gevelstenen en dakpannen zijn er ook verschillende keuzes; jouw woonwens zit er altijd tussen. Niet alles zelf hoeven bedenken maar toch ruime keuze en prijszekerheid? Kies dan voor een vrije kavel in plan De Diamant!
 
Download de brochure
Download de brochure (of bekijk hem online) en kijk eens naar de mogelijkheden!